2013. november 12., kedd

Stenders termékek - KUPON AKCIÓ

Ezen a héten négy Stenders termék kerül bemutatásra a blogon, ugyanis az Always Be Beauty blog és a Stenders közös együtt működése során Téged részesítünk kedvezményben!

Rendelj a www.stenders.hu weboldalról 2013. 11. 18. éjfélig és 10% kedvezményt kapsz minden rendelésed után, ha a megjegyzés rovatban használod az ABB kódot!
A szállítás 4999 Ft felett ingyenes!

Először a Stendersről röviden
 
A Stenders Magyarországon egy kicsi, magyar családi vállalkozás, egy nemzetközi márka része. A küldetésük az, hogy az emberek hétköznapi rituáléit különleges, élvezetes eseménnyé tegyék.
A márkát 2001-ben alapították Lettországban, majd az évek során  közel 200 üzlettel rendelkező hálózattá fejlődött. Az elmúlt évek során nem csak fürdőkozmetikumok, hanem testápolók, hajápolók és oraganikus arcápolók gyártása is megkezdődött.
2012-ben 5 terméke is Cosmopolitan fődíjas lett, illetve megkapta a legzöldebb kozmetikai gyártónak járó díjat is. A legtöbb Stenders csomagolóanyag teljesen újrahasznosítható, beleértve a szappanok papírcsomagolását, ajándékcsomagokat, termék-üvegeket, tégelyeket.
Magyarországi üzletek csak a fővárosban lelhetőek fel, de ott négy helyen is: az Aréna plazában, Alleeban, Pólus Centerben ill. a Köki Terminálban. Viszont egy gyors regisztráció a www.stenders.hu oldalon és már pakolhatod is tele az elektronikus kosaradat jobbnál jobb termékekkel, 5000Ft felett pedig ingyenes a házhoz szállítás. 
 
 
Dinnyés testápoló / Termékteszt elolvasásához kattints: IDE!Csokoládé cukor testradír / Termékteszt elolvasásához kattints: IDE!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése