2013. november 18., hétfő

Stenders kókusz testvaj - vélemény

A következő Stenders termék, ami bemutatásra kerül az a kókusz illatú testvaj. Pontosabban: mango, sheavaj, méhviasz, jojoba olaj és grapefruit illóolaj felhasználásával készült testápoló. És valószínűsítem, hogy kókusz is található benne nem kevés mennyiségben, mivel ez a termék is hozza a már megszokott Stenders formát: csodálatos illatfelhő felbontás után, isteni!!


Csomagolása fémszínű műanyag, teteje lecsavarható,jól záródik. Amit újra ki lehet emelni, az a csomagolás esztétikus megoldása: minőségi érzetet kelt már csak ránézésre is. Amit többek között feltüntettek rajta: a származási hely (Lettország), méret (70g), eltarthatóság, használati utasítás ill. az összetevők. 


 A krém színe fehér, használata nagyon egyszerű: bár kemény krémként tűnik a felbontás után, de a test hőjétől megolvad, így ujjal nagyon könnyen kivehető. Minél jobban megolvad a krém, annál inkább érezni az illatát. Kifejezetten száraz bőrön is alkalmazható, ugyanis nagyon zsíros testápolóról van szó. Nem szívódik fel olyan gyorsan, időt kell neki hagyni míg hat, leginkább este, alvás előtt ajánlanám. Gyors hidratáláshoz a Stenders palettájáról inkább ezt a termék mondanám: katt. Persze a lassú felszívódás is meg hozza az előnyét, akár egy használat után rendbe a hozza a nagyon száraz bőrfelületeket.

Tehát: ha szeretnél egy igazán jó testápolót, ami gyönyörűen rendbe hozza vagy szinten tartja bőröd hidratáltságát és kibírod, hogy ez nem csak öt percig észlelhető magadon, de cserébe elárasztja a szobádat kókusz illattal, válaszd a Stenders testvajat!

Ráadásul most 10%-al olcsóbban megrendelheted 2013. 11. 18. éjfélig a stenders.hu oldalról, ha használod az ABB kuponkódot!
4999 Ft felett a szállítás ingyenes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése