2013. november 20., szerda

Kedvencek hete I. Bloggerek

Úgy döntöttem, hogy a héten elindítom a Kedvencek hete című rovatot, és próbálom minél több kategóriában bemutatni azokat. Elsőnek a kedvenc bloggerekkel kezdeném, akik valószínűleg sokatoknak nem lesznek ismeretlenek.

Sokszor olvasgatok bele más blogokba, de amiket folyamatosan követek és minden bejegyzésüket elolvasom, az a lejjebb található három blogger.

Molnár Dorka - The Sense


Nagyon szeretem Dorka írásait, még akkor is ha a bejegyzései alá csak pár sort is ír. Hihetetlen jó megjegyzései, gondolatai vannak, ami sokszor tocsog a szarkazmusban és az öniróniában is, így lesz az egész szimpatikus, kerek és még vicces is.

A stílusa tőlem kicsit távol áll, de bőven lehet belőle inspirálódni. Ami a legjobb, hogy magyar, így sok itthon is beszerezhető darabokat mutat be, a külföldről rendelős oldalak mellett. Folyamatosan ír a magyar tervezők munkáiról és itthoni ritkaságokról, újdonságokról.
Luanna Perez - Le Happy


ABSZOLÚT KEDVENC. Luanna a New Yorkban tanul stylistként, de Peruból származik. Imádom a stílusát, a haját, sminkjét, ruháit. Minden egyben van. Sok-sok tippel lát el, főleg online rendelős oldalakból és inspirálódni is bőven mit lehet belőle. 

Viola Holmgren - Killer Colours


Kedvenc beauty blogger már évek óta. Nagyon sok újdonságot bemutat a smink termékek világából és kizárólag csak vegan termékekkel foglalkozik. Smink inspiráció is bőven van az oldalon, bár ezeknek az elkészítési folyamatát már nem igazán mutatja be olvasóknak. Outfit és személyes posztokkal is találkozhatsz az oldalán.1 megjegyzés:

  1. Hi Always-be-beauty, good blog! But if you want change your graphics we have a Free Blogger Template for you! Go on:
    http://www.graphicssouffle.com/
    See you soon.

    VálaszTörlés