2013. augusztus 24., szombat

Stenders csokoládé cukor testradír - vélemény

Pár napja már bemutattam a Stenders egyik termékét a dinnyés testápolójukat, most pedig folytatnám a sort a testradírjukkal. A márka kínálatában 5 féle közül lehet választani, ami számomra a legvonzóbb volt, az a Southern Chocolate névre hallgat. A csomagolása műanyag, teteje lecsavarható. Ez jól zárható, utaztatása teljesen biztonságos. Amit újra ki lehet emelni, az a csomagolás esztétikus megoldása: minőségi érzetet kelt már csak ránézésre is. Amit többek között feltüntettek rajta: a származási hely (Lettország), méret (250 g), eltarthatóság, használati utasítás ill. az összetevők.


A testradír fő összetevőjeként szerepel a szőlőmag, barackmag és a mandula olaj ill. kakaóvaj és kávé és cukor darabok. Nem tartalmaz parabent és ásványi olajokat.
Kinyitás után egyből érződik rajta a csoki és a kávé keveredett illata, ami annyira domináns, hogy méterekkel arrébb is lehet érezni. 

Ha szeretnéd tovább olvasni a bejegyzést és megtudni, hogyan teljesít a testradír kattints a 'Tovább' gombra!


Mint minden más testradírt, ezt is nedves bőrre kell felvinni és belemasszírozni a bőrbe. Használat előtt érdemes egy kicsit ujjal felkeverni, mivel az olajos fázis kissé elválik a többitől és ez fenn marad a szilárd fázis tetején. Használatkor elég egészen kis mennyiséget a tenyerünkbe venni, ami először hiába nem tűnik soknak, bőven elegendő lesz akár az egész testre felvinni és belemasszírozni.


Mint ahogy már említettem felbontáskor érződik rajta, mind a csokoládé, mind a kávé illata, azonban ahogyan vízzel érintkezik a kávé illata fog dominálni, ami körbelengi majd az egész fürdőszobát.
Szárazabb bőrfelületekről kiválóan eltávolítja az elhalt hámsejteket, emellett szuperül hidratál is. Használata után érezni a bőr tapintásán, hogy sokkal puhább lett. Ha nem hiszed el, próbáld ki! Csak egy kis részen kend be vele pl. az alkarodat. Érezni fogod, hogy a testradír mettől meddig érte a bőrödet. Hihetetlen, de igaz! :)


Hiába testradírként nevezték el a terméket, én kipróbáltam arcon is. Kicsit óvatosabban masszírozva a bőrbe, a végeredmény ugyanaz!

Mindent összevetve engem ez a Stenders termék is abszolút meggyőzött. Minőségi csomagolása valóban kiváló testradírt rejt. Az ára igaz, hogy 3590-et kóstál, de annyira kis mennyiség is elegendő egyszeri használat során, hogy ez a termék biztosan sokáig kelléke marad a fürdőszobádnak, míg úgy nem érzed, hogy muszáj lesz megvenned a következőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése