2013. február 22., péntek

CLINIQUE High Impact szempillaspirál - vélemény

Ahogyan azt már olvashattátok a blog előző bejegyzésében, a februárban kiadott Douglas Box of Beauty csomaggal egy Clinique High Impact szempillaspirált is kapunk. Erről szeretnék írni néhány szót: vajon megéri-e az a plusz pár ezer forint kiadás egy Clinique szempillaspirálért vagy nyugodtan maradhatunk inkább a már jól bevált alacsony árkategóriájú daraboknál?


A csomagolásáról nem lehet ódákat zengeni, teljesen letisztult dizájn: henger alakú darab, a kupak szürke a tetején egy nagy "C" betűvel az alja pedig fekete, szürke árnyalatú betűkkel. Leolvasható róla az spirál neve, összetevők, származási hely, eltarthatóság. Szóval minden, ami épp felmerülhet a spirállal kapcsolatban.

A spirálkefe hagyományos sörtéjű, a szálak sűrűn vannak rajta elhelyezve. A kefe kihúzásánál marad némi felesleg a végén, ezt le kell törölni. Könnyű kifesteni vele a pillákat, mind alul, mind felül.


Ha szeretnéd megnézni, hogyan teljesít a szempillaspirál előtte/utána képekben kattints a 'Tovább' gombra! Szempillaspirál nélkül

 Clinique High Impact szempillaspirállal

Úgy gondolom az eredmény eléggé egyértelmű: hosszú pillák alul és felül egyaránt. Dúsabb szerintem egy kicsit még lehetne, de látványra mindenképp meggyőző. (Élőben még szebb..)
Tartósságra is kiváló: igaz, nem vízálló és lemosni is könnyű. De ha nem éri nedvesség fenn marad egész nap, nem hagy foltot a bőrön.

Összességében egy nagyon jó szempillaspirálról van szó a CLINIQUE High Impact esetében. Tetszik, hogy mindenféle csicsa és nagyszerű újítás ellenére egy teljesen jó szempillaspirált hoztak létre, ami szép pillákat eredményez és tartós is. Hogy megéri-e az árát? Azt egyelőre mindenki döntse el maga... nekem ez az első ilyen árkategóriájú (~5000 huf) szempillaspirálom, mielőtt egy ilyet megvásárolnék teljes áron, szívesen kipróbálnám a testvéreit is.. :)

Te használtál már Clinique szempillaspirált? Mik a vélemények?

2 megjegyzés:

  1. nagyon meggyőzőek a képek :) de drágának tartom

    VálaszTörlés
  2. Kedves húsvéti nyuszi! Nagyon jó lenne egy ilyen spirál :d

    VálaszTörlés