2012. szeptember 10., hétfő

Avon superShock Max szempillaspirál - vélemény

Az Avon egyik legkedveltebb szempillaspirálja a Supershock Max névre hallgató darab. Már régebben is használtam, most újra megvásároltam, hogy tudjak róla véleményt írni, íme:


A szempillaspirál csomagolását sokszor megváltoztatták már az évek során, most kék köntöst kapott, ami 10 ml festéket tartalmaz. Első fogásra elég érdekesnek tűnik, mivel sokkal vastagabb, mint egy átlag szempillaspirál, de abszolút megszokható. 

A csomagolás nagy mérete abban rejlik, hogy csak ekkorában fér el a megszokottnál szintén nagyobb spirálkefe is. Az anyaga műanyag, a sörték jól helyezkednek el rajta, annyi festéket vesz fel, amennyire szükség van. Maximum a kefe végén van rajta egy kis felesleg. A felső pillákat könnyű kifesteni velük (nagy mérete ellenére), viszont az alsókat maszatolás nélkül elég nehéz, nem árt az óvatosság.


Ha szeretnéd megnézni, hogyan teljesít a szempillaspirál előtte/utána képekben kattints a 'Tovább' gombra!

 

Szempillaspirál előtt


Szempillaspirálozás utánNekem a végeredmény tetszik, építgetéssel még feltűnőbb szempillákat  lehet vele elérni. Viselés közben nem maszatolódik, még a vizet is bírja minimális mennyiségben. Az egyetlen negatív ezzel a szempillaspirállal kapcsolatban, hogy kb. másfél hónap alatt beszárad és használhatatlan lesz. Szóval csak akkor vegyél ilyet, ha mindenképpen vágysz rá és úgy gondolod, hogy max. két hónap alatt el is használod!

Nektek meg van ez a szempilla spirál? Szeretitek?

2 megjegyzés: