2012. augusztus 2., csütörtök

Sleek i - Divine ultra mattes V2 Dark paletta - vélemény

Az aktuális matt mániámnak köszönhetően a Sleek Matte Brights után megrendeltem a párját is. Az előző paletta nem aratott osztatlan sikert, főleg a pigmentáltsága nem volt túl meggyőző, ennek ellenére adtam esélyt ennek a verziónak is, mert hát... 12 matt szín egy helyen. Számomra ez már épp elég oknak bizonyult.


A csomagolásról röviden: masszív, fekete műanyag és, ahogyan a párjánál ennek az elején is más a Sleek felirat az előzőekhez képest. A nagy tükör és az applikátor, mint azt már megszoktuk a csomagolás része. A paletta tartalma pedig 12 1,1g-os csodálatos matt szemhéjfesték. A színek inkább már az ősz árnyalatait idézik fel. Megtalálható benne natúr- és földszín. A zöld, lila és a szürke árnyalatai és egy highlighter is. Jól kombinálhatóak, akár füstös vagy egy visszafogott hétköznapi sminket szeretnénk.


További képekért és a swatch-ért kattints a 'Tovább' gombra!

 Felső sor: Orbit, Ink, Highness
Alsó sor: Thunder, Maple, Flesh

Felső sor: Noir, Dune, Pillow Talk
Alsó sor: Paper Bag, Villan, Fern

A swatchokat alap nélkül készítettem és nem rétegeztem a színeket. A festékekkel munkálkodni könnyű, a textúrájuk kicsit keményebb, de könnyen felvehetőek ecsettel és könnyedén eldolgozhatóak. Nem porzanak. A sötétebb színeken látszik, hogy azok jobban pigmentáltak, vibrálóbb színük van, de a világos árnyalatok nem az igaziak ennél a matt palettánál sem. A Dune árnyalat mondjuk azért nem látszik, mert a színe megegyezik szinte teljesen a bőrszínemmel, de a highliterről már nem lehet ezt elmondani. Nálam az abszolút kedvenc a Mapel és a Villan. A pár gyengébb szín ellenére számomra abszolút nyerő paletta, sok sok új matt árnyalattal lettem gazdagabb, ami az ősz beköszöntével biztosan nagy sláger lesz nálam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése