2012. július 11., szerda

Labello Sun Protect gyorsteszt

Tegnap megjelent az Instyle július-augusztusi száma, ami mellé most Labello Sun Protect-et lehet kapni. Ez a bejegyzés pedig azért készült, hogyha valaki nem szokta venni a magazint, el tudja dönteni, hogy a mellékelt ajándék miatt érdemes-e. (és persze azoknak is akik szimplán megvásárolni akarják valamikor)


A csomagolása a klasszikus Labello stílus csak sárgában, ezért nem is nagyon ragoznám a dolgot, kitekerős és műanyag, ami 4,8g krémet tartalmaz. A legfontosabb tulajdonsága pedig, hogy SPF-et tartalmaz, 30-as védőfaktorral rendelkezik.


Amit ígér:
 • Segít megelőzni  az ajkak leégését és ezáltal elkerülhetővé válik korai megöregedésük.
 • Nem hagy fehér nyomot az ajkakon, csak láthatatlan védőréteggel óv a napsugárzás káros hatásaitól.
 • Vízálló, 50 fokig hőálló.

Ha szeretnéd a bejegyzést tovább olvasni, kattints a 'Tovább' gombra!Az előbb felsoroltakkal nagyjából egyet is értek. Felkenéskor könnyen csúszik az ajkakon, egyáltalán nem kelt ragacsos érzést és a vízállósága is helytálló, viszont azt élből cáfolom, hogy nem hagy fehér nyomot az ajkakon. Nyilván nem kell 500 rétegben felkenni, de az ajkak redőiben megül a krém, ezáltal enyhén fehéres hatást keltve. Több rétegben, pedig már messziről látszik, mennyire fehér hatást kelt.


Rövidtávon jó érzés viselni, mintha puhábbak lettek volna tőle az ajkaim, de kb. 1 óra elteltével, amikor még egyértelműen volt a számon, olyan érzés volt, mintha muszáj lenne most azonnal felkennem még belőle. Mintha kicsit szárította volna. Mivel ez egy 'gyorsteszt', hosszútávú hatásokról nem igazán tudok saját tapasztalatok alapján ítélkezni. Neten kicsit utánaolvasva mások véleményeiből és a sajátomból is, azt a következtetést vontam le, hogy egy-egy alkalomkor jól jöhet. Pl.: strandon, kirándulásokon, nyaralás alkalmával, napozáskor, mivel elég nagy védőfaktorral rendelkezik a nap káros sugarai ellen, de folyamatos, állandó használata  kiszáríthatja az ajkakat.

A most megjelent magazinnal együtt 795.-, önmagában 500.- és 600.- között mozog.

3 megjegyzés:

 1. ÉRdekes, ez ilyen labello szokás, hogy függő lesz a szád tőle

  VálaszTörlés
 2. A Labello valójában nem hidratálja, hanem szárítja az ajkakat, hogy minél többet használj belőle. :)

  VálaszTörlés
 3. Ez nem igaz! Egyszerűen hüly**ég!!

  VálaszTörlés