2011. június 16., csütörtök

Max Factor - Vibrant Curce Effect - Lip Gloss - vélemény

Ma a Max Factor Vibrant Curve Effect szájfényeit fogom Nektek bemutatni! Ezeket a tesztereket, egy nagyon kedves barátnőmtől, Iwettől kaptam, amit nagyon szeretnék Neki megköszönni ezúton is, és persze minden mást is!:)

Sok olvasgatás és képnézegetés után, azt tudom mondani, hogy a teszterek csak a tetejükben különböznek az eredeti, megvásárolható példányoktól, úgyhogy minden másban tudok Nektek információkkal szolgálni!
A termék egy műanyag átlátszó csomagolásban van, amin keresztül kiválóan látható a termék színe és persze az is, hogy mennyit fogyasztottunk el belőle.:) A csomagoláson a név mellett pedig feltüntették a méretet (24ml(?)), forgalmazót és a származási helyet, szóval az általában megszokott infókat.

Az applikátorhoz fűződött érzelmeim elég vegyesek. A pozitívuma, hogy az applikátoron található három bevágás, ami biztosítja azt, hogy minél több festéket vegyen fel. A negatívum pedig, hogy nagyon nehéz kihúzni a csomagolásból így a rajta lévő festék nagy része le is jön. A formája egyébként nekem tetszik, jól illeszkedik az ajkakhoz, csak hát többször bele kell mártani a festékbe, hogy mindenhova jusson belőle.

Két színt kaptam:
Az első képen a bal oldali: 08 - Dominant 
Ez egy pirosas szájfény. Az állaga nagyon jó, eléggé ragadós, de az ajkakon jól "csúszik". Az illata is nagyon finom. A tartóssága olyan, mint egy átlagos szájfényé: egy-egy ivást még kibír, de az evést nem éli túl. A fedőképessége viszont nem a legjobb. A csomagolásban egy nagyon szép élénk pirosnak tűnik, kézre felvéve még látszik valamiféle szín (nagyon(!!!) világos narancssárga), de az ajkakon már csak a fény látszik. Szóval igazából olyan mintha átlátszó szájfényt kentem volna az ajkaimra.

Az első képen a jobb oldali: 04 - Me Me Me
Kb. ugyanazt tudom elmondani, mint az előző színnél. Az állaga, illata kiváló, tartóssága pedig átlagos. Ez egyébként egy rózsaszín, csillámos szájfény. Kézfejen látszik az enyhe rózsaszín, de ajkakon már csak a csillámokat látni.

Összességében annyit tudok ezekről a szájfényekről mondani, hogy szerintem a termékek színe a csomagoláson keresztül eléggé csalóka, szóval ha valakit ilyet szeretne vásárolni, akkor a kézfején mindenképp próbálja ki! Az enyhe fedőképessége miatt én leginkább rúzsok fölé ajánlom, vagy persze akkor is nagyon jó szolgálatot tesznek, ha csak a saját ajkunk színét szeretnék kiemelni..

3 megjegyzés:

 1. Mindkettő tetszik, bár azt sajnálom, hogy a szín nem teljes egészében pompázhat a szájon.

  VálaszTörlés
 2. Hát igen..ezért nem is készítettem róluk képet ajkakon vele, mert szinte semmi nem látszott belőlük, csak a fénye meg a csillámok..

  VálaszTörlés
 3. nekem is nagoyn tetszenek! de tényleg lehetnének élénkebbek!
  http://mindennonek.blogspot.com/

  VálaszTörlés