2011. június 14., kedd

Max Factor - Lipfinity - Colour & Gloss - vélemény

Ma a Max Factor Colour & Gloss szájfényeit fogom Nektek bemutatni. Ezek a kétvégű csodák hatalmas meglepést okoztak nekem, na de ne menjünk ennyire előre, mindent csak szépen sorban!


A terméknek két vége van, mindegyik egy átlátszó műanyagban végződik, amin keresztül kiválóan látszódnak a benne lévő színek. Könnyen csavarható és jól is záródnak. Az applikátora nagyon jó, pont annyi terméket vesz fel amennyit kell, szépen illeszkedik az ajkakhoz is, nagyon könnyű vele a felvitel.

A Max Factor hivatalos oldalán ezt olvastam a használatáról:

Pat McGrath, nemzetközi sminkmester így vélekedik: „A Lipfinity Colour & Gloss egy rendkívül különleges ajakrúzs. Többtónusú, csillogó színei káprázatos hatást fejtenek ki az ajkakon. Mindössze annyi a dolgod, hogy felkend az alapréteget, és várj 1 percet, amíg megszárad. Próbálj ellenállni a kísértésnek, a várakozás ideje alatt ne érintsd össze az ajkaidat! Ez az alapréteg egyébként ugyanazzal a technológiával készült, mint a Lipfinity ajakrúzs, így akár 10 órán át tartó színt garantál. Ezt követően használd a csillogó, ragyogó fedőréteget – a nap folyamán akár többször is, hogy ajkaid hidratáltak maradjanak.” 

A felvitelt tényleg én is így ajánlom, ha felkentük az alapréteget (step 1), várjunk tényleg egy percig, mert ezalatt szárad meg a rúzs, mert attól függetlenül, hogy folyékony, amikor megszárad inkább egy rúzshatáshoz hasonlítható. Viszont ez az a réteg, ami iszonyatosan szárít, szóval ha valaki nem akarja használni a fedőréteget, akkor mindenképp használjon alá valamilyen ajakápolót, amivel aztán később is hidratáljuk a szánkat! A fedőréteg (step  2) használatakor viszont nem muszáj ajakápolót használni, mivel ez meg valóban hidratál.
A tartóssága pedig valami hihetetlen! Nem mondanám 100%-ra, hogy kitart 10 órán keresztül, de valóban tartós. A kezemről és a számról is alig tudtam lemosni. A fedőréteg viszont hamar kopik, ezért ajánlatos magunkkal hordani, hogy fel tudjuk frissíteni a sminket.


Pár szín:

I. - 590 Glazed Caramel
II. - 530 Luminous Petal
III. - 510 Radiant Rose
IV. - 550 Reflective Ruby

Azt mindenképpen el szeretném mondani, hogy a kép egy kicsit csalóka, a Step 1 rétegek száradás után teljesen mattak, ennyire sem csillognak mint a képen. Az első három színnél a fedőréteg teljesen átlátszó, de ebben vannak apró pici csillámok, ahogyan az egy kicsit látszik is a fotón. Nem csináltam most az ajkamon vele képeket, de mindenképp látni fogjátok a sminkeknél, milyen szépek!:)

Összességében én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, kiváló a minősége, tartóssága, a színei is csodálatosak! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése