2011. május 16., hétfő

Douglas Nails termékek

Az Instyle és a Douglas közös nyereményjátékot hirdetett még áprilisban. Májusban pedig jött egy emailem, amiben megírták, hogy nyertem egy ajándékcsomagot! Nagyon könnyen ment minden, hamar visszaírtak a válasz levemre is, hogy pontosan mikor is tudom átvenni a csomagomat, és pár napja pedig már haza is hozhattam. Nagyon kis aranyosan becsomagolták, már alig vártam, hogy kibonthassam. :)


A csomag tartalma:
                                                                 

                                                      Douglas Nails - Be soft - vitamin nail oil
Ebben a kis tégelyben egy narancssárga színű vitaminokkal dúsított olaj van, amit a körmünkre és a körülötte lévő bőrre egy ecsettel vihetünk fel, amit én az ujjaimmal szoktam belemasszírozni. Regeneráló, gyulladáscsökkentő hatása van, növeli a köröm rugalmasságát. A leírás szerint mandulaolaj található van benne, nem tudom, hogy ez adja meg az illatát vagy valami más is, de iszonyatosan finom édeskés (és inkább gyümölcsös) illata van! A használati útmutató szerint ajánlatos naponta használni, de szerintem két - három naponta is elég.

                                                     Douglas Nails - Be strong - nail hardener
Ez a tégely körömerősítőt tartalmaz, amiben leginkább kalcium található, ami biztosítja a köröm erősségét. Formaldehidet tartalmaz, valószínűleg ez adja meg azt erős szagát, nem valami kellemes, de kibírható. Főleg, hogy valóban egy igazán jó termékről van szó. Miután kifestettem a körmeimet, egyből lehetett látni, hogy kiegyenlíti a köröm színeit, és kicsit világosítja is, amivel még feltűnőbbé válik a természetes, de egészséges "hatás". Kb. 5-6 percig szárad és 5-6 nap után kezd el lepattogni a köröm felső széléről. Egyfolytában hat hétnél tovább pedig nem ajánlatos a használata.

                                                     Douglas Nails - Care to go - softening cuticle pen
Ezzel a kis ceruzával naponta többször is bekenhetjük a körmünket ill. a köröm körüli bőrt. Vegyesen tartalmaz növényi olajokat, vitaminokat, körömerősítő kalciumokat is. Az egyik végével a körömbőrt óvatosan visszatolhatjuk és ezután már ápolhatjuk is a ceruza másik végében található ceruzaheggyel, amiből adtak két másikat is pótnak, az elhasználódás miatt.


                                                                          Douglas Nails - in shape - sensitive nailfile
A csomagba pedig volt még egy körömreszelő is, amit nem bontottam még ki, de különösebben nem hiszem, hogy tudnák róla nyilakotni.:)
A csomagot pedig még egyszer is köszönöm az Instyle-nak és a Douglas-nek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése